Λίγα Λόγια για το ΜusiC SquareS...

Δημοσιεύτηκε στις 11/01/2022
waveform-center

Η ανάγκη για την αναβίωση της Πλατείας, ως μέσο κοινωνικής συναναστροφής και ανάδειξης του πολιτισμού μας και συγκεκριμένα της μουσικής, γέννησε την ιδέα του MusiC SquareS.
Το ΜusiC SquareS προβάλλει βίντεο καλλιτεχνών επαγγελματιών ή ερασιτεχνών σε ένα συλλογικό έργο, που στόχο έχει τον μουσικό αιφνιδιασμό του επισκέπτη της Πλατείας. Το ταξίδι του ΜusiC SquareS ξεκίνησε από πλατείες του Δήμου Ζωγράφου και έπεται η μουσική συνέχειά του.
Στις μουσικές πλατείες θα ζήσουμε παράλληλα και διάφορες μορφές τέχνης και έκφρασης, που αναδεικνύουν το τοπικό γίγνεσθαι, την κουλτούρα και τον τρόπο που οι άνθρωποι μεγαλώνουν και διαμορφώνουν τα βιώματά τους!

Οι μουσικές Πλατείες φιλοξενούνται από τους Δήμους και εναρμονίζονται με τα τοπικά χαρακτηριστικά του μέρους που εκδηλώνουν την προβολής τους. Η αναζήτηση της μουσικής και η προβολή των βίντεο γίνεται με γνώμονα την γνωριμία και την επαφή με τοπικές μελωδίες και δημιουργούς, αλλά και την ανάδειξη τραγουδιών στο πιο οικείο μέρος της ζωής μας, όπως είναι η πλατεία της γειτονιάς μας!

Με την υποστήριξη του Polis View Web Radio, οι μουσικές πλατείες θα εκδηλώνουν προβολές και θα εκπλήσσουν πολιτιστικά τους ανθρώπους που αναζητούν με απλό τρόπο, μορφές έκφρασης και πολιτισμού στη ζωή τους!

Χορηγοί Επικοινωνίας

Go to top of page
crossmenuchevron-up